könyvmoly gondolatok, Könyvmoly napló

2021 – Amit mindenképpen elolvasok

Ahogy arról a múltkor beszéltem, sok és sokféle ötlet mozog a fejemben, amiket az idén szeretnék megvalósítani. Most egy olyan bejegyzést hoztam nektek, ahol azokat a könyveket mutatom meg, amiket az évben feltétlenül elolvasok. Az olvasási várólistám nem éppen rövid, viszont ezek a kötetek a sor elején szerepelnek.


Edit Eva Eger : A döntés

Szabados Ágitól hallottam először erről a kötetről, és nagyon megfogott a beszámolójával. A saját példányomat még tavaly szereztem be, és már nagyon időszerű hogy elolvassam.


Edit Eva Eger : Az ajándék

Edit Eva Eger másik nagy sikerű könyve is a listám élén szerepel, ráadásul egy irodalomterápiás csoport keretein belül ahova jelentkeztem, fel is fogjuk dolgozni a fejezeteket. Kíváncsian várom.


Andrzej Sapkowski:
Vaják sorozat

(Viharidő, Tűzkeresztség, Fecske-torony, A tó úrnője)

Még tavaly év elején szerelmesedtem bele mind a film, mind pedig a könyvsorozatba. A nyolc részből az első négyet ki is olvastam, a többire valahogy nem jutott idő, pedig nagyon tetszik a történet és a szereplők is. Idén befejezem az elmaradt részeket.


Diana Wynne Jones :
A vándorló palota

Gyerekkorom egyik kedven meséje volt Sophie és Howl, na meg az ő kastélyénak története. Végre találtam egy példányt a könyvtárban, ráadásul kiderült, több része is van, így még jobban várom, hogy milyen lesz olvasni.


Jane Nelsen :
Pozitív fegyelmezés

Ez a könyv kicsit eltér a megszokott olvasmányaimtól, ám a közeljövőben szükségem lesz majd a benne olvasottakra (erről majd később). Minden esetre, amikor beleolvastam érdekesnek találtam a neveléshez való hozzáállást. Így került fel a listámra ez a könyv.


Diana Gabaldon :
Outlander 5-6. rész

Karácsonyi elő ajándékként kaptam páromtól tavaly. Ez megint tuti be fog szippantani, és ahogy magamat ismerem, el fogom kezdeni elölről az egész sorozatot, annyira szeretem.


Nektek vannak olyan könyveitek amiket mindeképpen el szeretnétek olvasni?

Kommentben jöhetnek a listák!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s