Könyvélmény, könyvklub, könyvmoly gondolatok

Ilyen lesz 2021

Az utóbbi időben nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy milyen irányba szeretnék menni a weboldallal. Az elmúlt egy évben ez nagyjából ki is rajzolódott már, így arra gondoltam bemutatnám nektek az elképzeléseimet, amiket az idei év folyamán szeretnék majd apránként megvalósítani.

Első sorban a legfontosabb küldetésemnek érzem, hogy az általam elolvasott könyveket bemutassam nektek úgy, ahogy én látom őket. Nem vagyok kritikus, ahogy a kellő szakmai háttérrel sem rendelkezem, hanem egy egyszerű, könyvszerető ember, aki népszerűsíteni szeretné az olvasást és annak minden pozitív élményét és hatását.

Ennek kapcsán a megszokott Könyvélmény cikkek az oldal szerves részei maradnak és a terveim között szerepel, hogy rajtam kívül mások élménybeszámolóit is behozhassam az oldalra.

Ami még marad

Az örökbe fogadható könyvek listája és a könyves kiegészítők, bár mindegyik oldal kisebb-nagyobb ráncfelvarráson fog majd átesni. Igyekszem azon, hogy a lehető legátláthatóbb és könnyen kezelhető maradjon ez a két oldal.

Rólam vagy rólunk oldal. Itt jobban megismerhettek engem, és esetlegesen majd a jövőbeni szerkesztő társaimat, akik az oldal működtetésében segíteni fognak.

Valami új

Rengeteg ötlet kavarog a fejemben, ami megvalósításra vár. Ezek közül mutatnék be most néhányat, mert lassan, de biztosan startra készen állnak.

Borító Mánia

Rengeteg olyan könyvvel találkozom, aminek csodaszép, vagy teljesen meghökkentő a borítója. Szeretném ezeket nektek is bemutatni. De nem csak a külsőt, a tartalmat is szem előtt tartva, tehát hogy miről szól maga a könyv, hátha kedvet kaptok majd hozzá.

Könyvjelzők

2020 nekem az alkotásról is szólt. Saját könyvjelzők tervezésébe és gyártásába fogtam. Nagyon a szívemhez nőtt ez az új hobbi, és igyekszem majd az elkészült alkotásaimon túl a tervezés és gyártás folyamatát is megmutatni, meg persze hozok érdekes könyvjelzőket a világ minden tájáról képekben.

Könyvklub

Néhány cikkben már olvashattatok róla, hogy néha élőben, mostanában pedig többnyire az online térben könyvklubot vezetek. Ezek mindig izgalmas alkalmak számomra. Sok véleménnyel, olvasási élménnyel találkozom, és rengeteg féle-fajta könyvet ajánlunk egymásnak. Hónapról-hónapra jobban kötődöm ehhez a tevékenységhez és szeretném kicsit komolyabbra venni, bővíteni. Így ebben az évben szeretném, ha kialakulna egy stabil kör, akikkel tudom tartani a kapcsolatot és minden alkalommal érdekes könyvekről beszélgetnénk.

Ezek mellett még szeretném a saját írásaimmal is színesíteni a blog palettáját, ami nem könyvekről fog szólni, hanem az életről, az abban előforduló apró kis pillanatokról vagy éppen heteket átfogó történésekről. Akár saját tapasztalataim, akár mások meséi alapján.  Valamint tervezek több élő bejelentkezést is, bár ez már inkább a Facebook oldalam újítása lesz.

Nagy tervekkel és még nagyobb lelkesedéssel indulok neki az évnek, igyekezve minden, a kobakomban röpködő ötletet megvalósítani, és olyanná tenni az oldalt, ami nektek a legjobb, hogy inspirálódhassatok az általam megosztott cikkekből és leírásokból.


Ha nektek van bármilyen ötletetek, tippetek, hogy mit szeretnétek az oldalon, örömmel várok róla egy üzenetet bármelyik platformon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s