Ifjúsági, romantikus

Nyár, fesztivál, nosztalgia

A nyár a fesztiválokról szól.  Személy szerint én még soha nem voltam semmilyen fesztiválon, értem itt a teljesség igénye nélkül akár a Sziget Fesztivált, akár a BeMyLake-t vagy a Balaton Sound-ot. Valahogy nem igazán  vonzottak, de mindig is kíváncsi voltam hogy milyen lehet átélni a nagy koncerteket, a tömeget, az új ismerősökkel megosztott élményeket. Néhány barátomtól izgalmas sztorikat hallottam miután hazajöttek egy-egy ilyen fesztiválról, viszont én valahogy annyira nem tudtam beleélni magam abba a hangulatba.

Aztán, sok évvel a középsuli után kezembe került a Bábel című kötet. Kíváncsi voltam, milyen egy könyv lapjain keresztül megélni egy ilyen nagyszabású eseményt. Hát sikerült. Teljesen hozta azokat a dolgokat amiket a barátaim meséltek annak idején. Persze, gondolom élőben sokkalta nagyobb az egésznek a hatása, de mint mondtam nem vagyok egy fesztiválozós típus. Bár, ki tudja, lehet csak egyszer kellene elmennem hogy legalább kipróbáljam.

Ízelítőnek egyenlőre a könyv is szuper élmény volt, tele tipikusan tinédzseres húzásokkal (aminek a többségét én magma is átéltem), egymás cikizésével, ugratásával, bulihangulattal, és persze szerelemmel. Kicsit én is a társaság részének éreztem magam. Olyan volt, mintha visszarepültem volna az időben a középiskolai éveimhez, amikor a haverokkal mindenféle hülyeséget csináltunk, civakodtunk, de aztán végül jót röhögtünk az egészen.

Nosztalgikus élmény volt olvasni, mert kicsit rólam is szólt, meg persze mindenkiről aki volt fiatal.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s