krimi, thriller

Ahol a róka lakik

Nagyon izgatott lettem, amikor megláttam a könyvtár polcán ezt a könyvet. Már egy ideje gondolkoztam rajta, hogy el kellene olvasni. Érdekesnek találtam a fülszöveget, meg persze magár a sztorit is. Egy szerencsétlen nő, akinek az elrablóját letartóztatják. Milyen katasztrofális sors várhat rá a barlangban?

Nem csalódtam abban, amit a könyv kapcsán éreztem. Az első megérzésem az volt, hogy tuti biztos nagyon fog tetszeni. Már amikor kézbe vettem. Így is lett. Igazából az elkövetőt itt is megismertem, mint mondjuk egy Columbo filmben. A csavart az adta, hogy aztán furcsa dolgok kezdtek el történni Ryannal. Tetszett a több szálon futó cselekmény, a kicsit kesze-kuszaság, hogy sok szereplőt ismerhettem meg és hogy valamilyen módon mindenki kapcsolódott mindenkihez. A szerelmi szál is nagyon jól el volt találva, bár néha túl lekizősnek éreztem a dolgokat.

Viszont a legnagyobb durranásra én sem számítottam. Nem akarom elspoilerezni a könyvet, abban nem lenne semmi érdekes. Viszont egyáltalán nem számítottam arra a csavarra, amivel az írónő előállt. Teljesen félrevezetett és egyáltalán nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget annak a valakinek, akinek kellett volna. Jól megkerülte az egészet, többször is, mire felfedte az igazságot.

Izgalmas, fordulatos, esemény teli történet volt, néha még libabőrös is lettem az izgalomtól. Érdemes egy utazást tenni a völgybe, ahol a róka megmutatta a barlangot. Már ha nem félsz felnyitni a hat csavarral lezárt ládát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s